• Trachisan

  Comprimate de supt acţionează repede şi pentru lungă durată.

  mai mult
 • Prospan

  Lichefiază mucusul. Ușurează respirația. Calmează tusea.

  mai mult
 • Esprico

  Se poate stimula în mod natural concentrarea şi atenţia.

  mai mult
 • Isla

  Acoperă mucoasa bucală şi faringiană ca un balsam.

  mai mult

Esprico

ESPRICO® este un produs al firmei Engelhard Arzneimittel, firmă privată de talie medie, producătoare de farmaceutice, situată în zona Main-Kinzig în Frankfurt. Firma a fost înfiinţată încă din anul 1872 şi aparţine şi în prezent aceleiaşi familii. Tabletele din muşchi islandez pentru tuse uscată şi răguşeală au fost printre primele produse farmaceutice finite din Germania (Isla Moos® - www.isla.ro ) şi demonstrează şi azi renumele bun al firmei ca producător de medicamente foarte bine tolerate, preparate în special din plante.

Firma produce preparate pentru căile aeriene şi pentru boli de piele. Datorită studiilor şi siguranţei calităţii substanţelor active din frunzele de iederă (extract uscat din frunze de iederă) din produsul Prospan® (www.prospan.ro ) Engelhard Arzneimittel a stabilit noi standarde, mai înalte, pentru fitoterapia raţională în afecţiuni ale căilor aeriene. Obiectivele firmei sunt cercetarea la standarde înalte, crearea de produse inovative şi de foarte bună calitate şi optimizarea. (www.engelhard-am.de ).
Şi ESPRICO® se supune acestor considerente şi reprezintă o posibilitate pentru părinţi de a stimula printr-un supliment alimentar natural capacitatea de concentrare a copiilor – este eficient, iar eficacitatea sa este dovedită prin studii. Pagina in constructie