• Trachisan

  Comprimate de supt acţionează repede şi pentru lungă durată.

  mai mult
 • Prospan

  Lichefiază mucusul. Ușurează respirația. Calmează tusea.

  mai mult
 • Esprico

  Se poate stimula în mod natural concentrarea şi atenţia.

  mai mult
 • Isla

  Acoperă mucoasa bucală şi faringiană ca un balsam.

  mai mult

Info pe scurt

Informații pentru pacient

Cum apar inflamaţiile în cavitatea bucală şi faringiană ?

Inflamaţiile în cavitatea bucală şi faringiană sunt provocate de agenţi patogeni ca bacteriile, viruşii sau fungii, mai ales în cazurile în care capacitatea de apărare a organismului (de exemplu în cazul unei răceli) este scăzută. De asemenea iritarea mecanică produsă prin proteze dentare sau printr-o igienă orală deficitară poate afecta mucoasa bucală , favorizând pătrunderea germenilor . Tabloul clinic este reprezentat de hiperemia şi hipersensibilitatea mucoaselor, însoţite de senzaţie de durere în gât, dificultatea de a înghiţi şi răguşeală.

Trachisan ® comprimate de supt acţionează repede şi pentru lungă durată

Combinaţia de substanţe active conţinute în Trachisan ® comprimate de supt posedă atât proprietăţi antibacteriene cât şi de scădere a intensităţii durerilor, care în scurt timp conduc la o îmbunătăţire considerabilă a simptomelor.
Componentele tirotricină şi clorhexedină dispun de un larg spectru de acţiune antimicrobiană şi de aceea sunt indicate pentru combaterea susţinută a infecţiilor.
Durerile din cavitatea bucală şi faringiană apărute datorită inflamaţiilor sunt calmate repede şi pentru lungă durată prin componenta analgetică lidocaină .

Tolerabilitatea bună - un factor important

Substanţele active prezente în Trachisan ® comprimate de supt sunt în general bine tolerate şi nu conduc la lezarea mucoasei bucale şi faringiene , dacă se administrează conform prescripţiei.
Reacţiile de hipersensibilizare sau alte acţiuni nedorite produse de Trachisan ® comprimate de supt nu au fost semnalate până în prezent decât în cazuri foarte rare.
Datorită gustului răcoritor, Trachisan ® comprimate de supt este ușor de administrat.

Combate mirosul neplăcut din gură

Deseori inflamaţiile din cavitatea bucală şi faringiană sunt însoţite de un miros neplăcut .
Trachisan ® comprimate de supt înlătură mirosul neplăcut datorită prezenţei uleiului de mentă, conferind o respiraţie proaspătă.
Trachisan ® comprimate de supt nu conţin zahăr, protejând astfel dinţii şi prevenind apariţia cariilor.